Display marketing

Display marketing is een onderdeel van online marketing en een manier om uw doelgroep te bereiken. Op deze manier krijgt uw doelgroep advertenties te zien op de websites en social media kanalen die zij bezoeken. Dit kan de naamsbekendheid en conversieratio’s vergroten. Dit is goed voor de omzet!
Haal het meeste uit uw website!
Bent u benieuwd wat display advertising marketing voor uw kan betekenen? Neem gerust contact op met van Volario Internet Marketing. Wij zijn u graag van dienst!

18. google ads logo

1000+ topposities in Google

18. google ads logo
Turn around online agentschap​
18. google ads logo

Maandelijks of 2-wekelijkse rapportage

18. google ads logo

1 vaste marketingpartner

Hogere engagement doormiddel van social media marketing?

KLANTGERICHT

De klant staat bij ons altijd op de eerste plaats.

PROACTIEF

Wij nemen altijd het initiatief als dat nodig is.

TEAMPLAYERS

Teamwork makes the dream work. Samen komen we tot het beste resultaat.

TRANSPARANT

Werkzaamheden en resultaten worden altijd inzichtelijk gemaakt.

BETROKKEN

Altijd persoonlijk contact met je vaste contactpersoon.

RESULTAATGERICHT

Jouw online marketing campagne moet je wel iets opleveren.

Hoe werkt display marketing?

Plaats gewoon wat foto’s, voeg een paar mooie tags toe, en klaar ben je zou je denken? Instagram biedt veel meer mogelijkheden!

Vergelijk het met het bouwen van een website of het ontwerpen van een flyer; je kunt dit ook zelf doen, maar doe je het ook goed? Heb je de resultaten behaald die je voor ogen had? In veel gevallen is het antwoord op deze vraag “nee”. Daarom zijn we er om u te helpen!

In uw “bedrijf” kunt u Instagram marketing uitbesteden aan een gepassioneerd team dat het echt begrijpt. Op deze manier verspilt u geen tijd en budget en behaalt u de beste resultaten.

over volario
instagram doelgroep

Display marketing is onmisbaar

Displaymarketing is via banneradvertenties. Met display advertenties probeert u de juiste boodschap op het juiste moment aan de juiste mensen over te brengen.
In de meeste gevallen worden hiervoor banners gebruikt. Banners in verschillende vormen, maten, en soorten. Het kan audio, video, tekst of gewoon een afbeelding zijn! De mogelijkheden om via slogans de doelgroep te bereiken zijn eindeloos!
Bron: Link

Display marketing is essentieel

Bij een goede online strategie is display marketing essentieel. Dat is ook een van de redenen waarom display marketing erg populair is! Maar waarom is het verstandig om display-advertenties in te stellen? 4 opeenvolgende redenen:

  • 1. Zoek naar meer mensen op basis van uw bedrijfsnaam. Ze zijn tenslotte meerdere keren in uw merk verschenen op websites en sociale media
  • 2. U kunt weer contact opnemen met de persoon die de winkelwagen heeft verlaten. U kunt nieuwe klanten vinden, maar u kunt ook huidige bezoekers trekken
  • 3. Overbrug de kloof tussen branding en activering. De kloof tussen dekkingscampagnes en actieve campagnes wordt kleiner
  • 4. U kunt het merk visueel overbrengen. ‘Standaard’-advertenties bevatten alleen tekst. Door advertenties weer te geven, kunnen bezoekers de diensten of producten die u aanbiedt beter begrijpen
over volario