SEO OPTIMAAL

SEO OPTIMAAL

Met het SEO Optimaal pakket ben je helemaal klaar om zichtbaar en vindbaar te worden in Google. Wij gaan aan de slag met de vindbaarheid en positie van jouw website.

Dit pakket is bedoeld voor bedrijven die duidelijk vindbaar willen zijn op meerdere diensten. Wil jij niet alleen in je eigen vestigingsplaats vindbaar zijn of lever je meerdere diensten? Dan is SEO Optimaal het pakket dat je verder helpt.

SEO OPTIMAAL PAKKET

Volario SEO Optimaal kan zowel op een bestaande website worden toegepast als op een compleet nieuwe website. Wij gaan met je in gesprek om ons een beeld te vormen wat je bedrijf voor diensten levert en wat het uniek maakt. Vervolgens gaan wij aan de slag met een zoekwoordenonderzoek en komen we met een voorstel.

Als we aan de slag gaan dan lopen wij de teksten na en passen hier de zoekwoorden toe. Ook maken we nieuwe teksten als de informatie niet toereikend is. Dit doen we ook met afbeeldingen en beschrijvingen. We bepalen of het menu voldoet en we kijken of er op verschillende pagina’s actieknoppen moeten komen of unieke USP’s

CONTENT SEO OPTIMALISATIE

Wij gaan aan de slag met de teksten op je website. Dit houdt in dat we alles nalopen en er sterkere webteksten van maken. Wij verwerken de zoekwoorden en benoemen de afbeeldingen op de juiste manier. Als Google jouw site leest zal hij beter kunnen bepalen wat jouw bedrijf uniek maakt en hier een hogere waarde aan toekennen.

SEO CONTENT CREATIE

Als er diensten ontbreken op je website dan gaan we deze beschrijven. Hiervoor maken we extra pagina’s aan. Wij kijken of de foto’s de werkzaamheden goed uitbeelden en plaatsen deze bij de teksten.

TECHNISCHE SEO OPTIMALISATIE

Een goede positie werkt niet alleen op basis van de content en afbeeldingen, maar ook de technische inrichting van je website is bepalend. Draait je website op een snelle server. Welke php versie wordt gebruikt en is ie voldoende beveiligt tegen indringers. Allemaal zaken die we nalopen en aanpassen.

MAANDELIJKSE SEO RAPPORTAGE

Wij hebben een eigen SEO systeem waar we jouw website in opnemen. Hieruit ontvang jij ook maandelijks overzichtelijke rapportages. Aan de handvan deze rapportages kan jij makkelijk zien wat de resultaten zijn.

Interesse in meer leads, hogere omzet en betere naamsbekendheid door online marketing?

Als  online marketing bureau weten we dat jij als bedrijf zijnde resultaat wilt zien. Online marketing moet meer opleveren dan dat je eraan aan uitgeeft. Online marketing moet immers meer opleveren dan dat het kost. Probeer onze gratis Website Audit, en wij laten je weten welke verbeter punten we hebben kunnen vinden en welke kansen je hebt laten liggen. Onze Website Audit is geheel gratis en vrijblijvend.

WERKZAAMHEDEN SEO OPTIMAAL

€475

per maand