Content creatie

Naast het grondig opschonen van je huidige content met een content audit, kun je ons ook nieuwe content laten maken. Inhoud die volledig in overeenstemming is met jouw tone of voice en de hoofdboodschap. Sterke inhoud verbetert de mogelijkheid om jouw website of online winkel te vinden, en als je deze gemakkelijker vindt, zal het aantal bezoekers van jouw site toenemen en uiteindelijk de conversies. Heb je hulp nodig? Geen probleem, wij nemen deze zorg graag uit handen. Van een wekelijkse blogpost tot een pakkende video.

De voordelen van contentcreatie

Content marketing

Profiteer van onze kennis

Alles over contentcreatie

Waardevolle, relevante content

Het belangrijkste bij contentcreatie is dat deze voldoet aan de behoeften van jouw doelgroep. Relevante, waardevolle inhoud die ook gemakkelijk te lezen of te bekijken is. Makkelijk gedaan zou je zeggen! Niet echt, want er komt meer bij kijken dan je denkt. Wij verzorgen het graag voor je zodat je er geen omkijken naar hebt. 

We creëren hero-, hub- en hygiëne content op basis van het Google 3H-model. Hero content verhoogt het bezoekersaantal in een mum van tijd, hub content zorgt voor terugkerende bezoekers en hygiëne content zorgt voor een gestage bezoekersstroom. Met deze methode zorgen we ervoor dat je het hele jaar door aanwezig bent met verschillende soorten content die elkaar versterken.
content creatie
content creatie door professionals

Van whitepapers tot blogposts

Contentcreatie lijkt voor zich te spreken, maar content is er in veel verschillende soorten en maten, en een beetje creativiteit en inspiratie is vereist als je wilt dat je content pakkend en aantrekkelijk is voor je doelgroep. We maken interessante en aantrekkelijke whitepapers, schrijven teksten voor je website en blog, maken video’s voor je kanalen en zetten er een coole banner op. Spar met ons, we spelen! Tenminste als het gaat om het creëren van inhoud.

Een uitgebreide
content audit