SEA (search engine advertising)

Search engine advertising zorgt voor direct resultaat. Met het juiste budget en goede campagnes begin je direct aan jouw weg naar de top. Als zoekmachinemarketingbedrijf helpen we je graag op weg. Met de juiste online advertentiemethode kunt u direct een hogere positie verwerven in zoekmachines zoals Google of Bing. Onze slimme experts kunnen uw doelgroep targeten en de kosten per klik, vertoning of weergave berekenen.

De voordelen van SEA

SEA diensten

Profiteer van onze kennis

Alles over SEA

Wat is SEA?

Search engine advertising is online adverteren in zoekmachines. Daarom wordt het ook wel zoekmachine adverteren genoemd. Zo verbeter je tegen een bepaald tarief de vindbaarheid van je website. Deze betaalde advertenties kunnen bovenaan in zoekmachines zichtbaar zijn en zijn te herkennen aan ‘Adv.’ Of ‘Advertentie’.
Website snelheid verbeteren
website laadtijd verbeteren voor bezoekers

Waar helpt zoekmachine adverteren in de customer journey?

Zoekmachine adverteren is op verschillende momenten van het beslissingsproces relevant. Als ervaren SEA bureau kun je bij ons terecht voor goed advies. Bovendien zorgt een combinatie met andere specialismes – zoals SEO of display advertising – ervoor dat je over de hele breedte van de customer journey zichtbaar bent bij de doelgroep. De precieze invulling van de SEA-strategie hangt dus af van je doelstellingen. 

Om een online marketing strategie overzichtelijk te definiëren, gebruiken wij het See-Think-Do-Care-model. Ligt de focus op conversie en rendement? Dan ligt het zwaartepunt bijvoorbeeld op de Do-fase met SEA-onderdelen als RLSA, remarketing, Shopping en Search. Ieder traject is maatwerk, want iedere klant heeft andere doelen. Een campagne kan gemaakt worden op basis van een huidige campagne maar kan ook volledig nieuw zijn.

Wij maken je website
sneller, en je klanten tevreden.