Google Shopping

Gebruik je het platform voornamelijk om producten te verkopen? Shopping-campagnes zijn voor webwinkels een nuttige aanvulling op Google. Met Google Shopping kunn je producten met afbeeldingen en prijzen direct in de zoekresultaten van potentiële klanten promoten, of ze nu thuis of onderweg winkelen. Je hoeft alleen te betalen wanneer de doelgroep klikt om uw website binnen te gaan of informatie over de voorraad van uw winkel te opvraagt. Onze Google Shopping-experts begrijpen de effectieve en ineffectieve methoden voor uw doelgroep(en).

De voordelen van Google Ads

SEA diensten

Profiteer van onze kennis

Alles over Google Shopping

google shopping uitbesteden

Wat is Google Shopping?

In Shopping-advertenties worden foto’s van uw producten weergegeven, inclusief de titel, prijs en winkelnaam. Via winkelcampagnes kun je aanbiedingen in webshops of winkels promoten en meer bezoekers aantrekken, relevante potentiële klanten aantrekken en zelfs zorgen voor directe aankopen. Deze vorm van online marketing kan worden gebruikt bij Google Shopping-feeds: een feed-bestand is een informatiebron met kenmerken over alle producten in de webwinkel, zoals afbeeldingen en bruikbaarheid. De Google Shopping Feed is dynamisch en verandert als categorie, prijs of beschikbaarheid verandert.

Waar helpt Google Shopping in de customer journey?

Google Shopping is belangrijk in alle fasen van het besluitvormingsproces. Shopping-campagnes kunnen goed worden gebruikt in het targetingproces van potentiële klanten, maar ze kunnen uiteindelijk ook bestellingen genereren. Daarnaast zorgt de combinatie met andere expertise (zoals SEO of display advertising) ervoor dat je gedurende de gehele customer journey zichtbaar bent voor de doelgroep. Daarom hangt de exacte implementatie van de winkelstrategie af van uw doelen. We gebruiken het ” See-Think-Do-Care-model”om online marketingstrategieën duidelijk te definiëren. Is het gericht op conversie en rendement? Focus dan op de uitvoeringsfase, bijvoorbeeld winkelen. Als ervaren Google Shopping specialisten kunt je bij ons terecht voor goed advies.

Onze specialisten

Gecertificeerde SEA specialisten

Wij zijn ‘Google Premium Partner‘. Daarnaast zijn alle Happy SEA specialisten ‘Google Ads Certified’. Dit betekent dat ze jouw campagnes op de juiste manier interpreteren, beheersen en optimaliseren.

John Doe

WordPress Dev.

John Doe

WordPress Dev.

John Doe

WordPress Dev.

Dit kunnen we voor je doen

De onderdelen van SEA

YouTube

YouTube

Adverteer jij op YouTube dan bereik je je doelgroep(en) tijdens het kijken naar video’s. We targeten op bezoekers die interesse hebben in jouw producten of diensten, gebaseerd op hun gedrag en interesses.

YouTube

Microsoft Advertising

Hoewel Google Ads een steeds groter kanaal wordt, blijft zoekwoorden inkopen via Bing over het algemeen een stuk goedkoper. Ook is er minder competitie waardoor de kans dat je advertentie vertoont wordt groter is.

YouTube

Google Ads

Met Google Ads, wat eerst Google AdWords heette, adverteer je op de verschillende kanalen van ’s werelds grootste zoekmachine. Je betaalt alleen wanneer er op je advertentie geklikt wordt.