bel ons
Mail

Zoekmachine adverteren uitbesteden

Op zoek naar een marketingbureau met kennis om jouw Google Ads campagnes aan uit te besteden? Wij beschikken wij over de nodige kennis en ervaring en weten aantoonbare resultaten voor onze klanten te behalen. Vraag de gratis Google Ads Webcan aan en ontdek hoe wij jouw campagnes kunnen verbeteren.

Wil je meer websitebezoekers naar je website trekken? Online verkopen genereren? Of juist klanten naar je laten terugkeren? Het kan allemaal met Google Ads (voorheen Google AdWords). Met deze manier van zoekmachine adverteren bereik je mensen op het moment dat ze zoeken naar wat jij aanbiedt. En dat kan op verschillende manieren: met scherpe search advertenties, opvallende grafische ads in het Google Display Network (GDN), overtuigende YouTube-videoadvertenties of conversieverhogende Shopping-advertenties. Onze Ads (voorheen AdWords) specialisten helpen je graag het meeste uit je budget te halen.

De voordelen van Google Ads

SEA diensten

Profiteer van onze kennis

Alles over SEA

Wat houdt zoekmachine adverteren in?

Zoekmachine adverteren is  het plaatsen van advertenties binnen de betaalde zoekresultaten van Google, Bing en andere zoekmachines. Wanneer je zoekt  binnen de zoekmachine verschijnen de zoekresultaten. Deze zijn opgebouwd uit een twee soorten resultaten namelijk betaalde en organische.

Bij zoekmachine adverteren, gaat het om betaalde zoekresultaten. Deze worden altijd boven de organische zoekresultaten, omdat daarvoor betaald is. Bij Volario gaan we het liefst voor een combinatie van SEA (zoekmachine adverteren en SEO (zoekmachine optimalisatie) omdat dit zorgt voor een win-winsituatie.

Met inzet van zoekmachine optimalisatie optimaliseren we landingspagina’s om deze hoger te laten ranken (PageRank) binnen de zoekresultaten van een zoekmachine. We zorgen niet alleen voor de hoogste posities voor de betaalde zoekresultaten maar laten ook pagina’s zo hoog mogelijk ranken binnen de organische zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. Bij SEO kan het wat langer duren voordat je resultaat ziet. Daarom is het handig dat je ook begint aan zoekmachine adverteren.

Genereer meer

meer conversie door

content optimalisatie

Volario over zoekmachine adverteren

Zoekmachine marketing – Search Engine Marketing (SEM) – is de verzameling die je als bedrijf inzet om boven aan in de resultaten van de zoekmachine te komen. Zoekmachine marketing is opgebouwd uit twee onderdelen, zoekmachine adverteren SEA en zoekmachine optimalisatie.

Zoekmachines zoals Google en Bing worden steeds creatiever en en kunnen door technische vernuftigheid steeds meer.

De zoekmachine is en blijft een machine, daardoor kunnen we de website zo optimaliseren dat de zoekmachine de pagina makkelijk kan lezen en indexeren. Dat resulteert dan weer in een hogere SERP (Search Engine Results Page).

Als je ook inzet op SEA (Zoekmachine adverteren) ben je gelijk vindbaar in de zoekmachine, je adverteert op de plekken waar jij bovenaan wilt staan. In Google heet dit Google AdWords, en in Bing Bing ads. Doordat je inzet op betaald en organisch verkeer, wordt jouw kans groter dat je online beter gevonden wordt, dit is ook goed voor je naamsbekendheid. Als je voor beide de topposities domineert heeft dat een positief effect op je klik percentage en verhoog je daarmee het aantal bezoekers op je website

Doordat jouw website door zoekmachine optimalisatie marketing aansluit met jouw advertenties die je inzet op Google AdWords of Bing ads zal je conversie hoger zijn en je bounce rate lager. Met een gratis SEO scan ontdek jij hoe jouw website online gevonden wordt.
google ads

5 Redenen

waarom jouw concurrenten

boven jouw staan

Zoekmachine optimalisatie wat is het nou precies?

Google is de grootste zoekmachine en het marktaandeel in Nederland is groot. Van alle zoekopdrachten die zoekers invoeren wordt dat het meeste gedaan op Google. Dit geeft Google een hele belangrijke positie  als zoekmachine.

De consument heeft  altijd en overal toegang tot het internet. Organisaties zien dit in en zien meer kansen op online mediums. Met zoekmachine adverteren ben je vindbaar op de plaats waar de klant naar zoekt. SEA (Search Engine Advertising) valt onder pullmarketing. Je speelt in op de vraag van de klant. Door op een zoekmachine te adverteren zoals Google creëer je VOEG PAGINA NAAMSBEKENDHEID TO voor jouw doelgroep zij denken dan aan jou als ze op zoek gaan naar een product of oplossing. Een klant is vaak al gericht op zoek naar een product of dienst.

Keywordresearch oftewel zoekwoordonderzoek

Wanneer je begint met Google AdWords adverteren, begin je met de zoekwoordcombinatie ‘BBQ van Kamado kopen’.

Met jou campagne is de kans aanzienlijk dat de zoeker advertenties van je bedrijf te bovenaan in de zoekmachine te zien krijgt. We gaan er voor het gemak vanuit dat je campagne voldoet aan de gestelde eisen. Bij Volario is dit een garantie. We zien dit in de praktijk helaas nog veel misgaan.

De klant ziet je advertenties bovenaan staan in de zoekmachine. De inhoud van de advertentietekst komt overeen met de zoek en koopintentie van de potentiele koper. De potentiele koper gaat over om op jouw advertentie te klikken en belandt daarmee op je website. Daarmee ben je er nog niet. De zijn van hoge kwaliteit, maar als jouw website dat niet is, zal de conversie tegenvallen. Daarom is het van belang om een website te hebben die duidelijk is en je de voornaamste landingspagina’s overeen laat komen met wat je belooft.

Het is dan ook aan te raden om te werken aan je naamsbekendheid strategie. En dan zeker bij producten of diensten die moeilijk zijn. Vind dan ook de zoekwoorden die een goede aansluiting geven bij de potentiele kopers of doelgroep. Het is logisch dat als je een hoge positie hebt op Google, Bing of een andere zoekmachine dat je grotere aantallen bezoekers naar je website trekt, de hoeveelheid hangt af van hoe vaak ernaar wordt gezocht ook wel zoekvolume genoemd.

Als je website goed ingericht is en de landingspagina’s sluiten aan bij de verschillende advertentiegroepen waaruit een AdWords campagne bestaat. Dan vindt de potentiele koper wat beloofd is in je advertenties en besluit hij of zij over te gaan tot de koop van jou product. Dit is hoe zoekmachine adverteren werkt.

Het betreffende algoritme checkt de websites op honderden factoren en bepaalt daarmee de positie / ranking in Google.

Hoger scoren in Google?

Vraag gratis de SEO Website Audit aan en ontdek alle mogelijkheden.
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on tumblr
Share on email