Linkbuilding

Hulp nodig met linkbuilding, en hoger in de resultaten door door een goed linkprofiel ?

Voice Search & SEO is booming! Verwacht wordt dat in 2021 meer dan 50% van alle zoekopdrachten wordt ingesproken. Hoe verhoudt zich dit in de Zoekwoordplanner? Worden er veel langere zoektermen gebruikt? Wat doet Voice Search voor local SEO?

Met de opkomst van Voice Search gaat er een nieuwe wereld open. Hoe werkt dit allemaal? En wat betekent dit voor onze dienstverlening? 

De voordelen van linkbuilding

SEO diensten

Profiteer van onze kennis

Alles over linkbuilding

Linkbuilding

Linkbuilding is een van de belangrijkste onderdelen van zoekmachine optimalisatie (SEO). Het is bijna onmogelijk om zonder een goed linkprofiel hoog te scoren in Google.

Doormiddel van linkbuilding zorg je dat er andere websites naar jouw webpagina’s verwijzen, dat je genoeg links naar andere websites verwijzen en dat er genoeg aantal links naar andere pagina’s op jou website verwijzen.

 Er zijn veel manier om een linkprofiel op te bouwen. Een linkprofiel opbouwen oftewel linkbuilding is een erg tijdrovende klus. Besteed linkbuilding dan ook uit aan een ervaren online marketing bureau.

linkbuilding uitbesteden

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding

Met linkbuilding bouw je een linkprofiel met relevante en betrouwbare links die naar jouw content verwijzen. Dit als doel om aan je autoriteit te bouwen. Als je een goed linkprofiel opbouwt, dan zal je hoger in zoekresultaten verschijnen.

Als de links op een website staan met hoge kwaliteit en relevantie, zal autoriteit hoger en sterker worden.

Vragen over linkbuilding?

Neem contact op met Mandeep Sahota!

E-mail: mandeep@volario.eu
Telefoon: +31(0) 

Zonder linkbuilding kom je niet in de topposities van Google

Al heb je heb je de beste content, en is je website perfect voor de zoekmachine geoptimaliseerd SEO. Zul je zonder een linkprofiel niet goed scoren in de zoekresultaten.

Zonder autoriteit zal je namelijk niet goed scoren. De zoekmachine bepalen de autoriteit van het aantal links dat naar jouw content verwijst. Hoe meer links hoe beter de content, zo denken de zoekmachines…

Een juiste linkbuilding strategie zal bijdragen aan topposities in de resultaten van de zoekmachines.

Je kunt zelf beginnen aan het bouwen van linkprofiel, of je laat het aan Volario over.

linkbuilding uitbesteden

Hoger scoren in Google?

Vraag gratis de SEO Website Audit aan en ontdek alle mogelijkheden.
linkbuilding seo

De risico's van linkbuilding, als je het verkeerd doet

Voorheen werd er met linkruil een linkprofiel opgebouwd. Deze links zijn dan ook niet organisch, tegenwoordig wordt het automatisch gedaan door tools, ook deze zijn niet organisch en de zoekmachines straffen dit ook af. Dit resulteert dan in een lagere positie, wat weer slecht is voor je organische verkeer.

Om zo’n penalty te voorkomen, moeten de links dus op de juiste manier verkregen zijn. Dat doe je door handmatig een natuurlijk linkprofiel op te zetten. Niemand wilt een penalty en om dit te voorkomen moet je de links op de juiste manier krijgen. Dit doe je door een linkprofiel natuurlijk en handmatig op te zetten.

Een linkprofiel bestaat uit links van verschillende websites met relevante content. De websites waar de backlinks vandaan komen moeten betrouwbaar zijn en van hoge kwaliteit. Je kan meerdere backlinks hebben van 1 website. Ook straffen de zoekmachine het af als teveel backlinks in een hele korte periode.

Gebruik een goede linkbuildingstrategie

Om hoog in de zoekresultaten te komen van de zoekmachines heb je backlinks nodig. Zorg er dus voor om een goede linkbuildingstrategie te hebben.

Met de juiste strategieën, zowel voor linkbuilding en de zoekmachine optimalisatie, creëer een linkprofiel die natuurlijk en goed is voor jouw pagerank.

Besteed je linkbuilding niet uit, en begin je er zelf aan? Houdt dan rekening het volgende:
  • Relevante links voor jouw content.
  • Link die van kwaliteit zijn.
  • Niet teveel links in een korte periode
  • Merendeel van de backlinks wijzen naar jouw voorpagina.
  • Verschillende anchorteksten.
Verslik je niet met hoeveel tijd het in beslag neemt om een juist linkprofiel te verkrijgen. Als je dit verkeerd doet is het reëel dat je een penalty krijgt van de zoekmachines.
linkbuilding uitbesteden

Hoger scoren in Google?

Vraag gratis de SEO Website Audit aan en ontdek alle mogelijkheden.
linkbuilding seo

Wat je nooit moet doen bij linkbuilding

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen wat je wel kan doen, staat hieronder wat je absoluut niet moet doen:
  • Backlinks verkrijgen die niet relevant zijn.
  • Verkrijgen van backlinks op gratis blogs.
  • Backlinks opzetten met behulp van tools
  • Backlinks van spam websites

De pagina waar de zoeker op beland(landing pagina) moet ook interessant zijn voor de zoeker. Als je dit niet doet, maar je staat wel hoog in de zoekmachine? Dan gaat je ranking in de zoekresultaten naar beneden. Dit is namelijk get gevolg van de oplopende bounce rate, en minder dwell time van de zoeker op je website.

Linkbuilding uitbesteden aan Volario

Bij Volario weten we wat we doen. We zorgen voor relevante en mooie betrouwbare links waardoor we zorgen voor een goed linkprofiel voor jouw website.

Hierdoor groeit jouw autoriteit, naamsbekendheid en voorkom je penalty’s van de zoekmachines.

Mede doordat dit ons vakgebied is houden we ons op de hoogte van de wijzigen van de algoritmes in de zoekmachines zoals Google en Bing. Hierdoor kunnen wij wijzigingen toepassen om penalty’s te voorkomen en het risico klein te houden. Waardoor het maximale resultaat haalbaar wordt.
linkbuilding uitbesteden
linkbuilding seo

Een goede linkbuildingstrategie dankzij handmatige en duurzame linkbuilding

Bij Volario hanteren en volgen we altijd de juiste strategie. Deze strategie is op maat en voor elke case weer anders. Zo zorgen we ervoor wanneer we jou linkprofiel opbouwen, dat deze natuurlijk is en relevant aan de content van jouw website.
We willen namelijk niet dat je een penalty’s krijgt. Daarom volgen we ook de richtlijnen van Google. We onderhouden je linkprofiel, waardoor we als de regel veranderen, de nodige backlinks weer kunnen verwijderen. Wil je linkbuilding uitbesteden ,Of heb je een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.