kumar logo

SEO totaalpakket

Het complete online marketingpakket van Volario zorgt ervoor dat jouw bedrijf op de voorpagina van Google komt wanneer potentiële klanten naar jouw product of dienst zoeken.
Wij zorgen voor een volledig geoptimaliseerde website in overeenstemming met de huidige Google richtlijnen en maken het gemakkelijk om jouw website te vinden.

Daarnaast zetten we Google advertenties op met zoekwoorden waarmee jouw klanten jou. Je zult ook lokaal gemakkelijk te vinden zijn met de functie “Google mijn bedrijf”lokale SEO”. 

Hier bieden we een volledig geoptimaliseerde pagina inclusief reviews. Daarnaast optimaliseren en maken we een pagina op Facebook, LinkedIn en Instagram voor jouw bedrijf, waarop we maandelijks originele content publiceren, relevant voor jouw klanten. Goed voor je vindbaarheid en je autoriteit!

Tegelijkertijd houden we constant uw websiteverkeer in de gaten om te weten waar uw klanten vandaan komen. Hierdoor kunnen wij uw campagnes constant optimaliseren. Naast het gehele pakket is het ook mogelijk om één of meerdere diensten los af te nemen. Neem snel contact met ons op en we horen graag hoe we je kunnen helpen!

Seo totaal pakket wat zit erin?

Maak gebruik van onze kennis

SEO totaalpakket

Seo copywriting

Seo copywritingIs het schrijven van teksten op een website en dan op zodanige manier dat de tekst goed is geoptimaliseerd

Ook is het belangrijk dat je een strategie hebt voor het schrijven van de SEO teksten. 

Adverteren op Whatsapp

Google Analytics

Google analytics geeft je informatie over het verkeer van je website.

Met de rapportages die belangrijk zijn voor de online marketing strategie gaan wij een plan voor u maken zodat je website meer gaan converteren. Google Analytics is een dienst van Google die statistische informatie van websites verzamelt en gedetailleerd weergeeft. 

Het doel van deze service is om webmasters in staat te stellen een duidelijk beeld te krijgen van bezoekersverkeer, de bron van bezoeken en paginaweergaven.

Wij maken je website
sneller, en je klanten tevreden.

SEA

Zoekmachine adverteren is het plaatsen van advertenties binnen de betaalde zoekresultaten van Google, Bing en andere zoekmachines. Wanneer je zoekt binnen de zoekmachine verschijnen de zoekresultaten. 

Zoekmachine adverteren betekent dus dat je met een advertentie in een zoekmachine kan komen te staan. Bij het aanmaken van een zoekcampagne in AdWords (Google Ads) stelt de adverteerder zoekwoorden in.

De advertenties worden vervolgens op Google getoond wanneer iemand op zo’n zoekwoord zoekt. Het weergeven van zo’n advertentie gebeurt veelal boven en onder het organische zoekresultaat.

De adverteerder betaalt als er op een advertentie wordt geklikt.

Het zijn voornamelijk tekst advertenties die worden weergeven in een zoekmachine maar er worden bijvoorbeeld ook shopping-advertenties weergegeven inclusief prijs en afbeeldingen. Een tekst advertentie bestaat in de basis uit een titel, een URL en een beschrijving.

Adverteren op Whatsapp

Linkbuilding

Doormiddel van linkbuilding zorg je dat er andere websites naar jouw webpagina’s verwijzen, dat je genoeg links naar andere websites verwijzen en dat er genoeg aantal links naar andere pagina’s op jou website verwijzen. 

Linkbuilding is het genereren van links van externe webpagina’s naar specifieke websites, met als doel hogere beoordelingen te krijgen voor zoekmachines zoals Google op trefwoorden die verband houden met de webpagina.

Website snelheid optimalisatie

Klanten zijn vandaag de dag snelle websites gewend. De gebruikers zullen dit dan ook van jouw website verwachten. In 2021 weegt de laadtijd van een website nog zwaarder, het één van de ranking factoren van het algoritme van Google die de positie van de organische zoekresultaten bepaalt.
Adverteren op Whatsapp

Google mijn bedrijf

Je Google Mijn Bedrijf-vermelding is het eerste wat een potentiële klant ziet wanneer hij je bedrijf opzoekt in Google. Je vermelding wordt bovendien steeds meer een ‘website’ binnen Google waar (potentiële) klanten onder meer je NAW-gegevens kunnen vinden, reviews kunnen lezen, vragen kunnen stellen en diensten kunnen bekijken.

Webdesign

Is uw website verouderd, dan kunnen wij uw website up-to date maken zodat de website voldoet aan de eisen van 2021. Webdesign is vooral het ontwerpen van websites op internet, maar de term wordt meestal in bredere zin gebruikt, waaronder ook de technische ontwikkeling van websites valt.
Omdat deze twee delen meestal niet door dezelfde persoon worden uitgevoerd, kan het ook worden opgesplitst tussen het webdesign dat zich voornamelijk richt op de front-end van de website en de webdevelopment dat zich richt op de back-end, of de technische uitvoering ervan.
Het webdesign lijkt op het grafisch ontwerp van traditioneel drukwerk, maar er zijn grote verschillen. Zo kunnen video en audio onderdeel zijn van het webdesign en is de interactie met de bezoeker anders.
Adverteren op Whatsapp

Landing pagina’s maken

Wij creëren landingspagina’s die geoptimaliseerd zijn en die zorgen voor betere vindbaarheid in google. De landingspagina is een aparte webpagina waar u mensen naartoe kunt sturen via advertenties, e-mails, sociale media of gedrukte communicatie.
Het gebruikelijke doel is om die bezoekers aan te moedigen bepaalde acties te ondernemen. Dit kan een abonnement op uw nieuwsbrief zijn, een handleiding downloaden of directe verkopen.