Zoekwoordenonderzoek

Makkelijker organisch vindbaar zijn op de zoekmachines begint altijd met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. In het geval van SEO is het erg belangrijk om precies te weten waar jouw doelgroep naar op zoek is om die landingpagina’s optimaal te kunnen optimaliseren. Is jouw website vindbaar voor de relevante zoekwoorden? Op deze manier haal je meer relevante bezoekers naar jouw site en genereer je in een mum van tijd meer conversies. Daarom is uitgebreid zoekwoordonderzoek altijd de basis van het SEO-proces. Dankzij een team van SEO-specialisten weten we precies hoe we dergelijk zoekwoordonderzoek moeten aanpakken en helpen we je graag verder.

De voordelen van een zoekwoordenonderzoek

De toepassingen van een zoekwoordenonderzoek

SEO diensten

Profiteer van onze kennis

Alles over een zoekwoordenonderzoek

Waarom is een snelle website belangrijk?

Zoekwoordenonderzoek is een document waarin je alle trefwoorden kunt vinden die relevant zijn voor uw bedrijf, inclusief maandelijkse volumes. Zo krijg je inzicht in de populariteit van bepaalde zoekwoorden en weet je hoe vaak er gemiddeld per maand naar een bepaald zoekwoord wordt gezocht. 

We kunnen jouw advertenties op verschillende locaties targeten, en dergelijk onderzoek geeft ook inzicht in de concurrentie. Bij zoekwoordanalyse gaan we voor de meest relevante zoekwoorden en richten we ons daarop. In dit proces zul je zeker niet worden vergeten: we kiezen deze zoekoorden namelijk samen!
zoekwoordenonderzoek
linkbuilding en zoekwoordonderzoek

Met linkbuilding focussen op zoekwoorden

Doormiddel van linkbuilding focus je op de woorden die uit de zoekwoordanalyse zijn gekomen. We vermelden elke maand de belangrijkste zoekwoorden in ons rapport, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Het toont de voortgang die we boeken en de huidige posities van de zoekwoorden van deze maand.

De Volario way

Voordat we beginnen met je zoekwoordanalyse, is het belangrijk om je samen in het SEO-proces te verdiepen en alles eerst te bespreken. Hebben we alle informatie die we nodig hebben? Daarna starten we met het starten van het proces, een belangrijk onderdeel daarvan is trefwoordonderzoek. Aan de hand van de zoekwoorden die eruit voortvloeien, bepalen we de structuur, inhoud en het doel van linkbuilding voor uw website.
zoekwoordenonderzoek door volario
SEO en zoekwoordenonderzoek

Tools voor het bepalen van de zoekwoorden

Hiervoor gebruiken we verschillende tools om het beste inzicht te krijgen zodat we je een zo volledig mogelijk document kunnen bezorgen. Denk aan de Google Ads-zoekwoordplanner en Searchmetrics. In combinatie met gezond verstand bieden deze tools de trefwoorden en gerelateerde suggesties die we nodig hebben om te bepalen waarop we ons moeten concentreren. Wij bieden dergelijk trefwoordonderzoek altijd in vele varianten aan: wij schakelen jou in zodat je kunt aangeven wat wel en niet belangrijk is voor het bedrijf. Zo komen we altijd tot de beste conclusie.